O nama

Idejna i praktična pozadina naše kozmetološke i kozmetičke tradicije datira još od 2008, to jest skoro pa deset godina duže od godine formalnog lansiranja samostalne i distributerske kompanije Probeauty. Tvorkinja prednatalne istorije Probeauty platforme je kozmetološkinja Eleonora Sekešan koja punih osamnaest godina, kao stručnjakinja kozmetičke teorije i prakse, kroz svoj angažman na terenu istražuje i upoznaje pregršt različitih brendova, ali i kozmetičkih znalaca zahvaljujući kojima pronalazi inspiraciju za svoj neprestani rad.

Tako Sekešan, apsolutno vođena idejom kako samo najbolji jedni od drugih zauvek uče, sasvim sigurna da želi svoj život da posveti zdravoj koži, 2015. godine zvanično i započinje svoju misiju uvoza kozmetike najpoznatijih svetskih brendova i tako osniva svoju kompaniju u Srbiji - Probeauty, da bi godinu dana kasnije osnovala kompaniju iste delatnosti u Hrvatskoj, pod nazivom Amona kozmetika.

S verom u to da je zdrava koža najlepša koža, svaki brend kako je upoznavala tako ga je i počela uvoziti na Balkan - vrlo pažljivo i do kraja dosledno ideji da je zdrav čovek najlepši čovek na svetu.
Nastanak Probeauty kompanije započeo je zapravo i pre njenog samog postanka, što govori u prilog tezi da je naša tradicija rada sačinjena od iskustva i znanja bez kog nije moguće lečiti i negovati najveći ljudski organ - kožu.