50. ROĐENDAN KOZMETIČKE KUĆE KOJA DONOSI SPA UGOĐAJ U DOM

Francuska kozmetička kuća Phytomer ove godine slavi 50 godina poslovanja. Odgovornost brenda prema klijentima, kao i ponuda besprijekornih, prirodnih proizvoda, razlozi su uspješnosti i dugotrajnosti Phytomera. Obzirnost, odgovornost i pedantnost u ime sveukupne brige o svojim potrošačima ono je što ovu kuću nadasve krasi i čini održivom točno pola stoljeća. 

Njega kože kao dio brige o osobnom zdravlju

Briga o vlastitoj koži i svome tijelu je briga o osobnom zdravlju. Vodeći se tom parolom cilj Phytomera bio je i ostao ponuditi jedinstvenu brigu o zdravlju, koje uvijek mora biti i ostati primarno u odnosu na, često nepravedne, zakone estetike. Biti lijepa znači biti zdrava. Kao brend s holističkim pristupom tijelu, Phytomer usputno njeguje i dušu- pomiče granice ljepote i uči vas da budete lijepe zato što ste prirodne.

U brizi o zdravlju i koži kao najvećem ljudskom organu, izdvajaju se dva vodeća proizvoda Phytomera.  

Moć crvene morske alge

Sasvim sigurno, posebnu pažnju zaslužuje P5 losion za mršavljenje. Inzistirajući na zdravom tijelu, čini se nemogućim zaobići moć i magiju crvene morske alge, koja je glavni sastojak napomenutog losiona. Revolucionarnost ovog proizvoda leži u njegovim aktivnim sastojcima koji pospješuju mršavljenje za 64 %, što do sada nije zabilježeno u pogledu efekta ni kod jednog drugog proizvoda, na tržištu, s istom namjenom.

Znanstveni tim Phytomera pronašao je, točnije otkrio, i patentirao takozvanu POLYSIPHONIA crvenu morsku algu, čija se magična moć upravo i koristi u efikasnoj borbi protiv masnih naslaga. Kao anti- kortizol prepreka ova alga djeluje na tvrdokorne masne naslage koje se teže sagorijevaju, upravo zbog povišenog kortizola koji usporava lipolizu. Kao glavni sastojak P5 losiona, POLYSIPHONIA je postala dostupna našim klijentima. O njenim rezultatima najbolje govori konstantna potražnja za ovim Phytomerovim proizvodom.

Moć mršavljenja koja dolazi direktno iz mora je naša praksa pronalaska ljekovitih melema za kožu i tijelo. Ljekovitost slane vode drevna je povijest saznanja o prirodnom liječenju kože i tjelesnom topljenju masnoće. Niski postotak masti magičnih algi je dar prirode koja nam očito konstantno šapuće koliko je korisna i neophodna za naše zdravlje. Stoga, pored losiona P5, POLYSIPHONIA nije ostala po strani nedovoljno upotrijebljena, već je itekako ostala uključena kao sastavni dio cijelog programa koji je fokusiran na mršavljenje iz mora, a bazira se na magiji ove crvene alge i njenom pospješivanju tjelesne drenaže i izbacivanjem masti.

Maska za pomlađivanje lica

Pored P5 losiona za mršavljenje, neizbježno je istaknuti i masku za lice iz Phytomer Premium XMF anti age linije. To je ritualni magični proizvod koji za vas kod kuće obavlja čudesan anti-age tretman. Njena 3-u-1 tekstura omogućava piling kože, ali i doprinosi njenoj glatkoći i punoći.

Nudi trenutno zaglađivanje i potpuno novi efekt kože. Odgovara svim tipovima kože, upravo zbog svoje transformirajuće teksture: gel za piling, topljivo ulje i mliječni losion. Morski šećer, kojim je obogaćena, doprinosi punoći tako što trenutno zaglađuje bore i obnavlja matrix kože. Zatim, organsko ulje od staklene biljke, također morske biljke, poboljšava cirkulaciju i skladištenje vode, što kožu čini elastičnijom i blistavijom. Ova je maska, između ostalog, mirisno potpisana srcem ruže i jasmina što svakako upotpunjuje doživljaj ovog tretmana.

Spa ugođaj u vlastitom domu

Relaksacija duše i tijela je jedan od Phytomerovih pristupa – od toga kako napraviti spa ugođaj u vlastitom domu, do saznanja kako od morske biljke može nastati magija? U eri umjetne inteligencije, ali i ljepote, čini mi se da je Phytomer brend prirodne njege i zdrave kože. Mislim da je to ono što će gošće i gosti u Zadru saznati ne samo o brendu kao brendu, već o njegovoj nadasve praktičnoj ideji da spaja nauku i estetiku, ne dovodeći u pitanje i obazrivo koristeći prirodu u kojoj živimo i kojom se liječimo.

Sve članice Women in Adria tijekom cijele godine ostvaruju pravo sa 20% popusta, uz najavu od barem 48 sati unaprijed, u najboljem spa centru, SPA Iadera, Falkensteiner u Hrvatskoj.

Također, popust od 20 % ostvaruju, na sve tretmane lica i tijela, tijekom cijele godine, u salonu Beauty Che Che, Gajeva 1, Zagreb.

Poklon Phytomera nalazit će se u goodie bagu svih posjetiteljica trećeg Health&Wellness Day-a koji će se održati 26. veljače u Falkenstainer Resortu u Petrčanama, u organizaciji Women in Adria.