PREBIOFORCE Balancing Soothing Concentrate

Smart serum, najprodavaniji za osetljive kože koje su izgubile imunitet.

Tip kože: Osetljiva, oštećena. Prebioforce sadrži kompleks prebiotika zasnovan na moru koji je sposoban da rebalansira mikrofloru kože. Sa svakim danom, primetno smanjuje crvenilo i nelagodnost kože. Tonovi tena izgledaju ujednačeniji, a koža postaje manje osetljiva, lepša. Boca koja se može reciklirati na biljnoj bazi.

Morski prebiotički kompleks: obnavlja mikrobiotu kože i pomaže u održavanju imunoloških funkcija kože.

Svaki od sastojaka kompleksa pruža široku lepezu hranljivih materija flori kože. Kao izvor organskih ugljenika, šećeri obezbeđuju energiju. Peptidi, izvor organskog azota, podstiču rast. Egzopolisaharidi su poznati po svojoj sposobnosti zaštite od faktora okoline.
PHYTOMER-ov morski prebiotički kompleks je savršeno kalibrisan da koži obezbedi zdrav, prirodan lek. Reguliše raznolikost bakterija u flori kože kako bi vašu kožu vratio u savršeno izbalansirano stanje. Osigurava bolje zdravlje kože za kožu koja je svakim danom manje osetljiva i lepša.

Oligomer®: ćelije sa boljim kiseonikom dobijaju energiju. Obogaćena mineralima, koža je jača, otpornija na spoljne agresije i boljeg opšteg zdravlja.

*In vivo testovi sastojaka.