Ekskluzivni događaj u organizaciji kompanije PROBEAUTY na Belom Dvoru koji je obeležio ovaj septembar

Događaj koji je okupio najveće stručnjake sa naših prostora iz oblasti kozmetologije gde je bilo govora o pravilnom negovanju kože uz održavanje prirodne lepote je održan 29. septembra na Belom Dvoru gde je organizator događaja i osnivač platforme Probeauty, Eleonora Sekešan, predstavila svoj razvojni put i inovacije na našem tržištu!

Probeauty je kompanija koja je još davne 2015. godine uspela da vrata našeg tržišta otvori za nekoliko renomiranih francuskih brendova, među kojima su Phytomer, Vie Collection, Fleurs, Phytoceane.

Šireći svoja interesovanja i u želji da ponudi samo najbolje za negovanje kože svojih klijenata Eleonora je u naš region dovela i korejsku skin culture kozmetiku i aparat O2toDerm, a potom i austrijske farbe za obrve i trepacive renomiranog svetskog brenda RefectoCil.

Tokom prezentovanja negovanja kože na potpuno prirodan način posebno je predstavljen i novi američki brend, koji je zahvaljujući Eleonori sada dostupan i na našem tržištu, COLORESCIENCE, nagrađivan sa više od 25 svetskih različitih nagrada, testiran i odobren od strane dermatologa.

Colorescience je zahvaljujući stručnom timu koji je nekoliko godina strpljivo radio u laboratorijama postigao jedinstvenu formulu koja neguje našu kožu, a ujedno nam pruža i najviši nivo zaštite: od sunčevih zraka, preko zagađenja, do slobodnih radikala, s verom da je zaštita od UV zračenja u potpunosti moguća.

Ovo je potpuno unapređena zaštita kože koja je danas apsolutno broj jedan među lekarima.

Korišćenjem Colorescience proizvoda pružate svojoj koži zaštitu od UVA/UVB, HEV plavog svetla, infracrvenog zračenja, zagađenja iz životne sredine, a ujedno negujete kožu i to iznutra ka spoljašnjosti, tako postižući dugotrajne efekte zatezanja, umanjenja neravnina i iritacija, a zahvaljujući različitim nijansama Colorescience ima i efekat šminke.

Colorescience linija proizvoda koristi 100% čiste, prirodne minerale, antioksidante i biljke. Zahvaljujući posebnoj formuli, stručnjaci ovog brenda su postigli mineralnu zaštitu koja više ne ostavlja bele tragove na koži i potpuno je prilagodljiva svakom tenu.

Colorescience proizvodi ne sadrže hemikalije, patentirani su i klinički testirani kao proizvodi koji koži pružaju dugoročno poboljšanje, zdravlje i lepotu.