PROBEAUTY I COLORESCIENCE NA BELOM DVORU – upoznajte jedan potpuno novi inovativni brend na našem tržištu!

Lepota kože je zaista mnogo više od estetike i spoljnog izgleda. Lepa koža je ogledalo zdravlja, pravilne nege i našeg unutrašnjeg sjaja, i ponajviše može reći o pažnji koju pružamo našem telu. Baš zato je ovaj svečani događaj na Belom Dvoru otvoren rečima Eleonore Sekešan ispred kompanije Probeauty: Lepa koža je, pre svega, zdrava koža.

Kako bi naša koža ostala zdrava i održala prirodnu svežinu i sjaj ne treba je izlagati štetnim hemikalijama, već je negovati kvalitetnim i organskim proizvodima koji našoj koži pružaju povećanu koncentraciju hranljivih inovativnih sastojaka koji su prilagođeni individualnim potrebama i tipu kože.

Eleonora Sekešan, osnivač platforme Probeauty je 29. septembra okupila naše najveće stručnjake iz sveta lepote, šminke i kozmetologije sa kojima je podelila svoju priču o putu koji je počeo 2015. godine kada je osnovala kompaniju u želji da, s početka, našem tržištu predstavi i ponudi renomirane francuske brendove i vrhunsku kozmetiku kao što su Phytomer, Vie Collection, Fleurs i Phytoceane, šireći se potom i ka Južnoj Koreji odakle nam dolazi O2toDerm – aparat i skin culture kozmetika, a zatim i ka Austriji i brendu RefectoCil koji nam donosi najbolje farbe na svetu za obrve i trepavice.

Kao rezultat strastvene posvećenosti nezi kože, Eleonora je postigla da na naše prostore dovede jedan od najvažnijih američkih brendova koji je nagrađivan sa više od 25 nagrada, testiran i odobren od strane dermatologa – COLORESCIENCE. Ovo je ime iza kog stoji tim koji je uspeo da patentira potpuno novu formulu i Enviroscreen tehnologiju sa mineralnim sastojcima tako da ovi proizvodi nude izuzetno efikasnu mineralnu zaštitu prevazilazeći postojeće standarde.

Uloga Colorescience proizvoda za našu kožu je višestruka. Važno je istaći da su ovo proizvodi bez parabena, sulfata, dodatih ulja, boje ili mirisa i da je osnova apsolutno svih proizvoda mineralno i prirodno poreklo sastojaka koji su sigurni za našu kožu i daju efikasne rezultate.

Colorescience uspešno hidrira kožu, umanjuje upale (uključujući akne i crvenilo) i održava ravnotežu kože, sprečavajući hiperpigmentaciju.

Ključno je da pružaju najvišu moguću zaštitu od štetnog UVA/UVB zračenja i zagađenja, kao i od infracrvenog zračenja i plave svetlosti kojoj smo izloženi boraveći mnogo sati ispred laptopa i telefona. Ovi medicinski make-up proizvodi sa gvožđе-oksidom (inkapsulirani nano pigmenti) pružaju savršenu pokrivenost neravnina i blistav ten, bez straha od ostavljanja belih tragova na koži, jer se formula u potpunosti prilagođava vašem tenu.