PROSLAVA 50. ROĐENDANA KOZMETIČKE KUĆE PHYTOMER U HOTELU FALKENSTEINER

Krajem septembra ove godine, Probeauty tim je u saradnji sa zvaničnim centrom francuske kozmetičke kuće PHYTOMER organizovao proslavu 50. rođendana ovog francuskog brenda. U Falkensteiner hotelu, u prisustvu desetine naših vernih klijentkinja iz Srbije, Crne Gore, Bosne&Hercegovine i Hrvatske, uz toplu dobrodošlicu, ukusnu zakusku i pokoju čašu Proseka, uspele smo da proslavimo rođendan onako kako to dolikuje uspešnim i velikim kompanijama. Uz široke osmehe i očito zadovoljstvo naših klijentkinja, događaj je otvorila svojim obraćanjem direktorka Probeuaty tima Eleonora Sekešan, koja nam je u kratkim crtama kroz zanimljivu prezentaciju predočila istorijski i razvojni put ovog vrhunskog brenda. Posebno nam je zadovoljstvo to što smo, ispred Phytomera, ugostili i dragu edukatorku Constance Gavelle koja je svojim stručnim predavanjem najavila i prezentovala sve novine koje nam je Phytomer s ljubavlju pripremio za dolazeći period.

Kako su iznenađenja uvek šlag na svakoj torti, posebno zadovoljstvo bilo nam je uručenje PHYTOMER kristalnih priznanja za naše najvernije kupce i klijente. Malo je reći da naše poslovne partnerke takva priznanja nisu očekivale, što je svakako bilo naročito dirljivo. Kako su neke od naših zvezdi vodilja sačinjene iz mantre koja kaže da je samo zdrava žena lepa žena, učinili smo možda još jedan korak dalje i pomakli se od ustaljenih proslava rođendana kozmetičkih brendova, pa tako pozvale mladu književnicu Minju Marđonović da nam predstavi svoj roman prvenac – Jefimija, žena koja čeka koji upravo i zagovara telesno- duhovno zdravlje žena kao preduslov njihove sreće i sveobuhvatne lepote. Kroz dva sata druženja uspele smo da se proveselimo, ispričamo ali i da ponešto još novo saznamo i tako se pripremimo za intenzivnu dvodnevnu edukaciju koja nas je očekivala u narednim danima. Proslave su zaista uvek sjajne uvertire za uspešna poslovanja. Uspešnog poslovanja nema bez uzajamnog poverenja, neformalnih susreta i zajedničkih proslava.

Uostalom, ne bismo ni slavili da pola veka postojanja nije dokaz neosporne uspešnosti i kvaliteta. Phytomer-ov pedeseti rođendan jeste samo jedan od pokazatelja na koji način ova kuća brižno i pažljivo vodi svoju politiku ne samo poslovanja već i proizvodnje svojih kozmetičkih proizvoda, kako za telo, tako i za lice.