NOVO U NAŠOJ PONUDI: LASH & BROWS BY REFECTOCIL

Boja koja putuje širom sveta: RefectoCil® je ime koje je postalo sinonim za oblikovanje obrva i trepavica, kao i neizostavan termin u svakodnevici kozmetičara širom sveta. RefectoCil® je zastupljen u preko 70 zemalja ponosno zauzimajući mesto lidera na svetskom tržištu u nijansiranju obrva i trepavica.

RefectoCil® je priča o uspehu napravljena u Austriji, nadahnuta radoznalošću i hrabrošću neprekidno vodi ka promenama. Iza globalnog uspeha RefectoCil® stoji kompanija iz zemlje u srcu Evrope i njen izvršni direktor Rainer Deisenhammer, generalni direktor matične kompanije GW Cosmetics.

Pre nešto manje od 20 godina, porodično preduzeće bogato tradicijom započinje svoju novu epohu stvarajući inovativne proizvode i vodeći brend u svetu kozmetike. Rainer Deisenhammer ostaje veran motou „Uradi to“ vodeći brend RefectoCil®, korak po korak, sve do globalnog uspeha.

Temelji nasleđa su postavljeni 1930-ih: u to vreme, bečki frizer Jozef Gšventner je eksperimentisao sa bojama za kosu, jer je bio nezadovoljan postojećim asortimanom. U tom procesu je otkrio i prve profesionalne proizvode za nijansiranje obrva i trepavica, pionirsko dostignuće i osnova za kasnije lansiranje RefectoCil®-a. Proizvodi za toniranje postaju izuzetno uspešni i međunarodno poznati, što je dovelo do širenja distributivne mreže kao i portfelja proizvoda.

Rainer Deisenhammer je preuzeo kompaniju 2004. godine i kupovinom Veinzierla počeo je da razvija austrijsku kozmetičku kompaniju GW Cosmetics stvarajući proizvođača vrhunskih i inovativnih kozmetičkih proizvoda. Danas GW Cosmetics® broji 120 zaposlenih i smatra se liderom u svetu kozmetike i neizostavnim brendom za proizvode za oblikovanje obrva i trepavica.

„Uveren sam da je uzajaman ljudski pristup ključan za uživanje u poslu u svakom kolektivu i da u radnom okruženju u kojem dominiraju razumevanje i partnerstvo možemo razviti strast potrebnu za dostizanje novog nivoa izvrsnosti.“