SEMINAR ZA LEPŠI SVET ZLATIBOR 2023

Za vikend 22. i 23. aprila je na Zlatiboru održan Edukativni seminar za kozmetičare na kom je Probeauty kompanija sa zadovoljstvom učestvovala kao izlagač i predavač. Tema koju je ispred kompanije istakla i obradila Eleonora Sekešan je „Granica estetske medicine i kozmetologije“ uz predstavljanje Vie Collection naučnih istraživanja i dokazanih rezultata koje je postigao ovaj brend.

Pored pomenutog, kompanija Probeauty je iskoristila ovaj vikend da na jednom mestu okupi i predstavi i ostala vrhunska imena iz svoje ponude: Phytomer, Phytoceane, Fleurs, O2toDerm, RefectoCil sa akcentom na jednu posebnu kremu i jedan od najtražnijih proizvoda naših dama – Douceur Marine Soothing Moisturizing Cream za osetljivu kožu. O efektima ove kreme koja sadrži čak 98% prirodnih sastojaka pročitajte više ovde.

Seminaru u hotelu Tornik, čiji je slogan „Za lepši svet“, je prisustvovalo 200 uspešnih žena iz Srbije, Hrvatske, Severne Makedonije, Bosne i Hercegovine koje su razmenile svoja znanja i iskustva. U toku 2 dana kroz čak 14 vrsnih predavanja predstavljeni su brendovi i inovacije iz sveta kozmetike. Veoma smo ponosni što smo bili deo ovog korisnog i lepog druženja i radujemo se novim događajima u budućnosti koje možete pratiti nanašem sajtu.