Nova profesionalna kozmetika iz Probeauty ponude oduševila je najuspešnije dame sa Belog Dvora

Dan posvećen pripadnicama nežnijeg pola je i ove godine obeležen u društvu mnogih uspešnih i istaknutih dama, još jednom podsećajući nas koliko je važan njihov doprinos razvoju naše zemlje.
Njeno Kraljevsko Visočanstvo Princeza Katarina bila je domaćin „damskog ručka” u čast Međunarodnog dana žena – 8. marta, u Belom Dvoru u Beogradu. Sada već tradicionalno, ova manifestacija je posvećena doprinosu razvoja društva, sa ciljem okupljanja i sklapanja prijateljstava između 100 najuspešnijih, uglednih dama Srbije.
Kraljevski Dvor je prepoznao i Probeauty kao preduzeće vođeno ženama koje je zahvaljujući njihovim uspesima dostiglo ekspanzivni razvoj. Tako se ovaj brend, simbolično baš na obeležavanje dana posvećenog damama, našao kao podrška skupa na Belom Dvoru.


Svaka žena zaslužuje punu pažnju i personalizovan pristup nezi lica i tela, zato je vlasnica platforme Probeauty, Eleonora Sekešan, ponosno istakla francuski brend Phytomer, koji dokazano postiže izvanredne estetske rezultate uz pomoć magije morskih algi. Za sve dame koje vole personalizovanu i profesionalnu luksuznu negu, kao i svoju prirodnu, jedinstvenu lepotu, Phytomer predstavlja svoj najprodavaniji proizvod – HYDRA ORIGINAL Moisturizing Melting Cream. Lagana, hidrantna, kremasta struktura pogodna je za sve tipove kože, ostavljajući dugotrajan trag svežih i mirnisnih cvetnih nota.
Ono što je svima zajedničko kada razmatramo upotrebu različitih kozmetičkih preparata, jeste da oni budu proizvod kombinacije najdelotvornijih prirodnih sastojaka satkanih u osvežavajuće zadovoljstvo za našu svakodnevnu rutinu. Phytomer-ova Hydra Original krema nudi baš to – intenzivan osećaj hidratacije i prijatnosti sa sastojcima prirodnog porekla, koji uključuju ono neizostavno za svež izgled kože, hijaluronsku kiselinu. Ova krema je nežan i siguran proizvod, koji obnavlja epiderm, čineći vašu kožu čvršćom i otpornijom. Koža je u trenutku hidrirana i ojačana prilikom zagađenja, klimatskih promena, pa čak i u uslovima neizbežnog stresa sa kojim se susrećemo svaki dan. Odgovarajući na specifične zahteve različitih tipova kože, ova krema zaključava molekule vode u epidermu i daje jedriji izgled koži lica, poboljšavajući cirkulaciju i stimulišući vitalnost ćelija.
Phytomer nije samo još jedan u nizu kozmetičkih brendova koji ženama, ali i muškarcima, nudi nemoguću estetsku misiju. Proslavljajući svoj 50. rođendan, ova francuska kuća kozmetike naglašava važnost upotrebe besprekornih prirodnih proizvoda, ističući odgovornost, pedantnost i obzirnost brenda prema svojim klijentima. Kao brend s holističkim pristupom telu, Phytomer usputno neguje i dušu, pomerajući granice lepote i učeći nas da negujemo i cenimo prirodnu lepotu. Relaksacija duše i tela jeste jedan od Phytomerovih pristupa – od toga kako napraviti spa ugođaj u sopstvenom domu, do saznanja kako od morske biljke može nastati magija.

Kao zahvalnicu svim ženama koje su doprinele društvu svojim radom i zalaganjem, Phytomer je prisutnim damama darovao na poklon svoju čuvenu Hydra Original kremu, želeći da ih podstakne da ne prestanu da veruju u sebe i svoju prirodnu lepotu, kao i da nastave da inspirišu druge i budu ponosne na svoje uspehe.
Eleonora Sekešan, ekspert kozmetologije sa 15 godina iskustva u ovoj oblasti, osnivačica Probeauty platforme profesionalnih kozmetičkih proizvoda za negu lica i tela, samo je jedna od mnogih uspešnih dama koje su juče svojim prisustvom ulepšale i obogatile ovaj praznik. Ona se na ovoj manifestaciji ostalim pripadnicama lepšeg pola obratila sa rečima: “Budite ponosne na sebe, negujte vašu prirodnu i jedinstvenu lepotu. Živite punim plućima i budite princeze vašeg tela i kože!”
Ukoliko i vi želite da osetite magiju morskih algi i njihovu delotvornost na vašoj koži, posetite PROBEAUTY sajt i otkrijte naš kutak ispunjen mnoštvom efikasnih proizvoda za negu lica i tela, različitih svetskih brendova.